Muzieklessen/stijlen bij Muziekschool Den Haag

Muzieklessen/stijlen bij Muziekschool Den Haag Cursussen

Onze muzieklessen zullen de creativiteit van elke leerling naar boven halen. Door de lessen worden het talent en de creativiteit verder ontwikkeld en zal de leerling zijn/haar artistieke identiteit herkennen.

In een ongedwongen sfeer moedigen wij spontaniteit en flexibiliteit in onze lessen aan. Leerlingen worden gestimuleerd om meerdere muziekinstrumenten te leren bespelen en hun eigen muziek te componeren en deze uit te voeren met andere leerlingen. Iedere les wordt aangepast aan de behoeften, mogelijkheden en interesses van elke leerling.

Een muziekinstrument bespelen is leuk en leerzaam. Maar wist u ook dat het wetenschappelijk is bewezen dat het spelen of maken van muziek de muzikant van alle leeftijden ten goede komt?

Muziek heeft een positief effect op de ontwikkeling van kinderen, jongeren en ouderen.

Het maken van muziek kan de productiviteit en cognitieve vaardigheden verhogen. Het bouwt het zelfvertrouwen en de zelfdiscipline op en inspireert creativiteit,

Beginners

Zowel beginners als gevorderden starten op onze muziekschool met een gratis proefles. Als de leerling besluit zich voor de lessen aan te melden, vindt altijd eerst een uitgebreid intakegesprek plaats.

Hierin bespreken wij welk doel, instrument(en), technieken en stijlen de leerling voor ogen heeft. Uiteraard kunnen deze doelen altijd worden bijgesteld.

Leerlingen tot en met 13 jaar kunnen kiezen tussen groepslessen of individuele lessen. Gevorderde leerlingen raden wij individuele lessen aan.

Gevorderden

Gevorderde leerlingen kunnen bij ons ook aan de slag!

Gevorderde leerlingen zijn bijvoorbeeld:

Leerlingen die al veel lessen hebben gevolgd en graag door willen gaan; Leerlingen die bijvoorbeeld klassiek zijn opgeleid, maar ook een andere muziekstijl willen leren;

Leerlingen die zich graag willen specialiseren;

Leerlingen die muzikaal zijn 'vastgelopen' en hierdoor denken niet verder te kunnen komen met hun muziek en/of optredens. Ook voor de gevorderde leerling geldt een gratis eerste proefles! Als de leerling besluit zich voor de lessen aan te melden, vindt altijd eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. Hierin bespreken wij welk doel, instrument(en), technieken en stijlen de leerling voor ogen heeft. Hierna wordt bepaald welke docent het meest geschikt is om de leerling te helpen zijn doelen te bereiken.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.