Rijswijks Jeugdtheater Musical

Rijswijks Jeugdtheater Musical Dans

 

Het Rijswijks Jeugdtheater(RJT) biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 tot 23 jaar de mogelijkheid zich te ontwikkelen en uit te drukken in de musical disciplines : zang, dans en spel.

 

Wij bieden:
1.
Een musicalopleiding voor kinderen van 5 tot ongeveer 12 jaar. Er zijn vijf opleidingsgroepen met in totaal ruim 100 kinderen: "RJT Kids" voor kinderen van 5, 6 of 7 jaar en 3 opleidingsgroepen met een oplopende leeftijd van 8 tot 12 jaar. In deze groepen worden de basisvaardigheden van musical bijgebracht.

2. "KOP-Groep"  Voor kinderen vanaf 12 jaar. Deze groep is een combinatie van opleiding en produktie. Ontwikkeling van musical kwaliteiten én het maken van een eigen voorstelling.

3. Drie produktiegroepen, waarvan twee voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar ( de vrijdaggroep en de zaterdaggroep ) en een groep voor 18-24 jarigen: Nurt. Iedere groep heeft ongeveer 30 spelers.

Met de ooievaarspas kom je in aanmerking voor 100% vergoeding van de contributie.

De productiegroepen werken jaarlijks aan een andere musicalproductie die altijd driemaal in de Rijswijkse Schouwburg wordt opgevoerd voor een grote groep musicalliefhebbers van jong tot oud.

Met de ooievaarspas wordt 50% korting geboden op de reguliere kaartprijs.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.