Rijswijks Jeugdtheater Musical ++

Rijswijks Jeugdtheater Musical ++ Dans

Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 25 jaar de mogelijkheid zich te ontwikkelen en uit te drukken in de musicaldisciplines: zang, dans en spel!

 

 

We Bieden:

  1. Een musicalopleiding voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. Er zijn vijf opleidingsgroepen met in totaal ruim 100 kinderen:   "RJT Kids"  voor kinderen van
    4-8 jaar en 3 opleidingsgroepen met een oplopende leeftijd van 9 tot 12 jaar.
    In deze groepen worden de basisvaardigheden van musical bijgebracht.
  2. "RJT-Lab"  Voor kinderen vanaf 12 jaar die liever gaan voor theater dan voor musical. Deze groep is een combinatie van opleiding, produktie én het maken van een eigen voorstelling. Het is niet zo dat er het hele jaar aan deze voorstelling wordt gewerkt.
  3. "Woensdaggroep" Kinderen van 12 jaar die wel of geen opleiding bij het RJT hebben gevolgd mogen met deze musicalgroep meedoen. Zij hoeven ook geen auditie te doen Zij spelen aan het eind van het seizoen een musical in een nog nader te bepalen theater.
  4. Drie produktiegroepen, waarvan twee voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar (de vrijdaggroep en de zaterdaggroep) en een groep voor 18-25 jarigen; Nurt. Iedere groep heeft ongeveer 30 spelers.

De productiegroepen werken jaarlijks aan een andere musicalproductie die altijd driemaal in de Rijswijkse Schouwburg wordt opgevoerd voor een grote groep musicalliefhebbers van jong tot oud.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.