Kids eiland Grootste indoor speelparadijs van Den haag e.o.

Kids eiland Grootste indoor speelparadijs van Den haag e.o. Recreatie

Meer dan 3000m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot met 14 jaar. Voor elke leeftijd zijn er uitdagingen verwerkt in onze structuur. Zo zijn er voor de allerkleinste een softplay met grote blokken en voor de alleroudste een hypermoderne freefall glijbaan. Ook hebben wij de nieuwste elastieken klimtoren.

 Verder zijn er trampolines, touwbruggen, klimtorens, luchtkussens, skelters, etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. In ieder geval genoeg om als kind helemaal uit te leven en veel te ontdekken.

Naast dat er veel te ontdekken is, organiseren wij ook ieder uur kinderdisco's, organiseren wij veel thema's en lopen er altijd fantasiefiguren rond.

Wij hebben geen mechanisch aangedreven speelattributen in ons speelparadijs. Al onze beweegbare speelattributen moeten worden aangedreven door de energie van uw kind. Hierdoor krijgt uw kind de lichamelijke beweging die het nodig heeft en zal hij of zij slapen op de terugreis naar huis.

Ook bieden wij de oppasservice aan. Uw kind ( vanaf 5 jaar ) kan zorgeloos bij ons spelen onder toezicht van getrainde medewerkers, zodat u met een gerust hart kan shoppen in de Megastores.

Wij zijn bereikbaar met tram 1, 10, 16 en 17 halte Leegwaterplein en bus 18 en 26 halte station HS

Prijzen met ooievaarspas:

Kind tot 1 jaar = Gratis

Kind 1-3 jaar = € 2,25

Kind 4-14 jaar = € 3,75

Vanaf 15 = € 1,00

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.