Dansschool We Love 2 Dance

Dansschool We Love 2 Dance Sporten overige

Hou jij ook zo van dansen? Kom dan naar de leukste dansschool van Den Haag, We Love 2 Dance! Er worden  professionele lessen  gegeven aan kinderen vanaf 2 jaar tot  aan volwassenen. We Love 2 Dance biedt lessen in Klassiek ballet, Breakdance, Hiphop, Modern Jazz, Streetdance, Peuter- en Kleuterballet, Kidsdance en Zumba.

Jaarlijks organiseert We Love 2 Dance een eindvoorstelling. In de loop van het schooljaar schitteren onze leerlingen bij modeshows en diverse optredens.

Ook organiseert WeLove2Dance kinderevenementen, zoals het Sinterklaasfeest en andere kinderfeestjes, het vieren van je verjaardag, enzovoort.

Wanneer je een ooievaarspas hebt en je bent jonger dan 18 jaar, mag je bij ons gratis de lessen volgen. Wil je een tweede les erbij volgen? Dan krijg je 50% korting. Heb je een Ooievaarspas, maar ben  je ouder dan 18 jaar? Dan krijg je bij elke les die je volgt 50% korting.

Kom snel langs en schrijf je in bij WeLove2Dance. Kijk voor meer informatie op onze website. www.welove2dance.nl of kom gezellig langs. Wij zijn gevestigd aan de Volendamlaan 660 te Den Haag.

Tot snel in onze dansstudio's!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.