Zelfverdediging, kracht en doorzettingsvermogen

Zelfverdediging, kracht en doorzettingsvermogen Zelfverdediging

Marris Gym is opgericht in 1963 en geeft lessen in Kickboksen en Teakwon-Do. De lessen in het Kickboksen zijn gebaseerd op de beste acties uit het Kickboksen en Thaiboksen.
Deze beide takken van vechtsport zijn gecombineerd in een intensieve les waarin voorop staat dat je plezier aan de sport beleeft. 


De Teakwon-do lessen worden gegeven volgens de Koreaanse ITF stijl waarin de hand- en beentechnieken worden geoefend evenals Stijloefeningen en Powerbreaking. Het resultaat van de trainingen vind je terug in de graduaties van de banden waarin je uiteindelijk je zwarte band kunt behalen.

Alle lessen zijn afgestemd op je persoonlijke ontwikkeling waarin aandacht wordt besteed aan kracht, snelheid, techniek en uithoudingsvermogen.

Welke sport je ook kiest, bij Marris Gym is het belangrijk dat je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en respect beschikt. Je bent bij ons van harte welkom om eerst te komen kijken of om een proefles mee te doen.

 

 

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.