Gitaarles, Van Rock, Metal tot Singer Songwriter!

Gitaarles, Van Rock, Metal tot Singer Songwriter! Muziek

Gitaarles.

Of je nu kampvuurliedjes of juist gitaarsolo’s wilt leren spelen, het kan allemaal bij onze gitaarschool. De lessen die je bij ons volgt, zijn praktijkgerichte lessen in slag en solo-gitaar voor zowel akoestische als elektrische instrumenten.

Lessen?

De lessen vinden plaats in kleine groepjes van 2 of 3 personen. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Bij de samenstelling van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en het niveau van de leerlingen. We brengen deze wensen, en de mogelijkheden, samen in kaart tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Wanneer krijg je korting?

Pashouders krijgen 50 procent korting op het 4 lessen abonnement of cursusjaar.
Kinderen jonger dan 18 jaar krijgen op vertoon van de Ooievaarspas meestal gratis les  voor de duur van een cursusjaar (zie KDM regeling).

Heb je nog geen gitaar?

Als je nog geen gitaar hebt, kun je er een huren, maar het is beter als je een eigen gitaar hebt. Kinderen onder de 18 jaar kunnen hiervoor een aanvraag doen bij Stichting Leergeld.

Contact?

Voor aanmeldingen of vragen stuur je een e-mail, maar je kunt ook even bellen naar 0643437140. Meer informatie over de lessen en andere zaken vind je op de website.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.