Trainen in de sportzaal van de toekomst

Trainen in de sportzaal van de toekomst Fitness

Workoutwijs is het leefstijlcentrum in de Schilderswijk in Den Haag. Je traint in de sportzaal van de toekomst! Speel digitaal trefbal op een lichtjesvloer, fiets terwijl jij zelf te zien bent op de tv of schaats over een super gladde vloer en nog veel meer! In de sportzaal worden diverse beweeglessen aangeboden voor kinderen (6-12 jaar), jongeren (12-18 jaar) en vrouwen (16+) die graag gezond(er) willen leven. Voor jong en oud is het mogelijk om persoonlijk begeleid te worden op weg naar een gezonde leefstijl. Je krijgt professionele begeleiding van diĆ«tistes, sportinstructeurs en coaches.

Trainingen voor kinderen

Open lessen
In het centrum zijn allerlei gave games voor kinderen. Deze games kun je niet spelen zonder te bewegen. Het is dus ook nog eens gezond om deze computerspellen te spelen! Iedere woensdag kun je komen spelen tijdens de open les. Je bent van 14.00-15.00 uur en/of van 15.00-16.00 uur van harte welkom!

Eet & Train je fit
Tijdens de Eet & Train je fit les krijg je spelenderwijs les over voeding en met een sportinstructeur  werk je aan o.a. kracht en conditie. Je leert hoe je fit wordt en blijft en je kunt zelfs trainen met  met echte gewichten! De Eet & Train je fit les is op woensdag van 16:00-17:00 uur.

Fit & Fun
In de Fit & Fun les wordt het vrij spelen gecombineerd met de les door een sportinstructeur. Deze sportinstructeur motiveert je, helpt je bij oefeningen en zorgt dat het sporten leuk is. De Fit & Fun les is iedere donderdag van 16.30-17.30 uur.

Trainingen voor jongeren

No Excuse
Tijdens deze les krijgen tieners tussen de 12- 18 jaar anderhalf uur les van een sportinstructeur. Je traint voor een gezonder lichaam door het verbranden van vet en door het vergroten van het uithoudingsvermogen en spierkracht. No Excuse is iedere dinsdag en woensdag van 17:30-19:00 uur.

Trainingen voor dames

In het centrum zijn groepstrainingen ‘Ladiesfit’ voor dames. Deze lessen zijn op maandag tussen 12:00-14:00 uur en donderdag tussen 10:00-12:00 uur.

Trainingen voor verstandelijk gehandicapten

Iedere week is er een beweegles voor mensen met een verstandelijke beperking. Onder begeleiding van een professionele instructeur doen ze verschillende sport en spel activiteiten. De les is iedere donderdag tussen 13:00-14:00 uur.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.