Pianoles bij Johann Markel

Pianoles bij Johann Markel Muziek

Heb je zin in muziek? Neem dan pianoles bij mij! 

Kan je al een beetje piano spelen of ben je helemaal beginner? Ik kan je verder helpen. Ik heb meer dan vijftien jaar ervaring als piano docent. De lessen geef ik op een mooie C. Bechstein Vleugel bij mij thuis. 

De lessen zijn in een groep met maximaal twee kinderen tegelijkertijd van het zelfde leeftijd en niveau. De kinderen leren samen met elkaar en van elkaar in een gezellige en vriendelijke sfeer stukjes op de piano. Voor piano zijn er enorm veel stukken geschreven. Het is dus geen enkel probleem om het juiste pianostuk voor jou te vinden! Je kunt er alle kanten op, van barok muziek naar Klassiek tot romantiek en jazz. Alle stijlen kun je op de piano spelen. Je hoeft voor deze cursus geen noten te kunnen lezen, dat leer je in de lessen. De cursus is geschikt voor jonge en gemotiveerde beginners. 

Iedere leeftijd is welkom vanaf 5 jaar met kinderen. Het is een mooi en gezellig begin voor de jonge kinderen. Je hebt voor deze lessen wel een piano thuis nodig. Het mooiste zou zijn als je een akoestisch piano hebt, maar een digitale (electrische) piano met 88 toetsen en pedaal zou ook nog redelijk goed zijn. Niet aan te raden is een keyboard, dat niet het complete toetsenbord en geen pedaal heeft. 

Er zijn iedere schooljaar piano uitvoeringen in het Koorenhuis, (Grote Markt) Den Haag. Uitstekende kans om te laten zien wat je hebt geleerd! 

Ik ben best te bereiken via pianospelen@gmail.com 

Bereikbaarheid locatie: Station Hollands Spoor (6 Minuten lopen), of met de Tram naar Grote Markt (8 Minuten) 

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.