Kom tennissen bij Thor de Bataaf!

Kom tennissen bij Thor de Bataaf! Tennis

Thor de Bataaf is een grote en gezellige tennisvereniging gelegen aan het Scheveningse Bos. De vereniging kent een brede basis aan leden: van jong tot oud, van recreanten tot toptennissers. Als een van de grootste tennisverenigingen van Nederland biedt Thor voor iedereen wat wils.


Of je nu (beginnend) recreant bent of een fanatieke competitiespeler. Een toptalent bent of puur voor de gezelligheid komt. Voor jong en oud, in zomer en winter, binnen en buiten. Ondanks (of juist dankzij) het grote aantal leden is de sfeer altijd persoonlijk, gezellig en betrokken. Bij Thor voel je je al gauw thuis en leer je dankzij de vele activiteiten snel leuke mensen kennen.

Groot aantal tennisbanen
Tennispark Thor de Bataaf heeft 18 verlichte all-weather tennisbanen (smash court) die het hele jaar bespeelbaar zijn. Daarnaast zijn er 3 indoorbanen. Als je lid bent van Thor de Bataaf, kun je onbeperkt op de buitenbanen spelen, de binnenbanen zijn apart te huur. 

Uitstekende faciliteiten
Op het tennispark vind je een gezellige pub met een sfeervol terras, maar ook een racketshop en een fitnesscentrum. Achter de bar staat professioneel barpersoneel. Bij Thor hoef je dus geen bardiensten te draaien.

We hopen u snel te zien bij Thor de Bataaf!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.