Muziekvereniging met lol!

Muziekvereniging met lol! Muziek

Streetband  FF AnderZ uit Den Haag is een muziekvereniging met lol. Belangrijkste motto van de vereniging is het hebben van plezier en dat uitstralen naar het publiek. 
Een optreden van FF AnderZ is een garantie voor lekkere muziek waarbij je niet stil kunt blijven staan
(of zitten).

Bekende nummers, vaak in een "eigen jasje" en veel opzwepende ritmes vanuit het slagwerk.
Streetband FF AnderZ is redelijk uniek van samenstelling, vooral door het gebruik van een aantal "mobiele" drumsets. Onze outfit heeft  een frisse en vlotte uitstraling, precies zoals wij ons aan het publiek willen presenteren!

Heb je een beetje muzikaal gevoel en wil je ook een instrument bespelen in een ontspannen sfeer dan ben je vanaf 14 jaar welkom bij onze FF-familie. Uiteraard heeft het onze voorkeur als je al een instrument kunt bespelen, maar daar valt altijd over te praten. 

Streetband FF AnderZ biedt houders van een (geldige) Ooievaarspas 50% korting op de maandelijkse contributie. Voor jongeren tot 18 jaar is het zelfs gratis (mits de 100% regeling nog niet elders benut).

Wil je een keer vrijblijvend komen kijken op een reptitie om te beoordelen of het wat voor je is? Neem dan vooraf contact met ons op via info@ffanderz.nl of telefonisch via 070-3295446.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.