Kleding maken

Kleding maken Cursussen

Ensaid modevakschool helpt jou met het maken van je kleding of dit nu voor de lol is of echt omdat je later er een beroep van wilt maken, het kan bij ons. 
We starten vanaf de leeftijd 6 jaar en als je moeder ook wil leren naaien dan komen jullie samen. De kleintjes onder ons krijgen een eigen naaimachine en een mooie lap stof via stichting leergeld.

Maar misschien wil je wel leren borduren of breien of haken...Kom eens een kijkje nemen bij ons op zaterdag of donderdagmiddag.

Voor de volwassenen verzorgen wij patroontekencursussen en naailessen, maar hebben ook een starterscursus van 8 lessen om te zien of je het kleding maken wel leuk vindt. Je tekent dan een rok en naait deze in die 8 lessen op jouw maat.

Ensaid modevakschool geeft opleidingen tot coupeuse maar verzorgt ook naailessen voor volwassenen en kinderen op verschillende dagdelen. Onze school verzorgt ook het maken van hoeden, handwerken, maar kunt u ook opleiden tot gediplomeerd lerares.

Je vind ons in het Bink gebouw aan de Binckhorstlaan 36 op de begane grond.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.