tot 6 juni 2017

Loopfestijn Wateringse Veld ( hardloop & wandel afstanden )

Loopfestijn Wateringse Veld ( hardloop & wandel afstanden ) Duursport

Stichting Bewonersplatform Wateringse Veld is een vrijwilligersorganisatie opgericht in 2001. 
We stellen ons ten doel de belangen van de wijkbewoners te behartigen, evenals het bevorderen van wijk-participatie, de leefbaarheid en het welzijn in de wijk.


Maandelijks is er afstemming met o.a. welzijnsorganisaties, woningbouwcorporaties, gemeentelijke diensten en andere instanties die gericht zijn op de wijk werken.

Vraagstukken met betrekking tot een bepaald onderwerp op het gebied van welzijn, leefbaarheid, wonen en bevordering van bewonersparticipatie worden door verschillende werkgroepen aangepakt. 

Hierbij is ook hulp van harte welkom?

Ren mee met het Wateringse Veld Loopfestijn en ga sportief de zomer van 2017 in!
In de Haagse wijk Wateringse Veld, onderdeel van het stadsdeel Escamp, vindt op zondag 11 juni 2017 alweer de 7e editie van het hardloopevenement het Wateringse Veld Loopfestijn plaats. Dit is dan voor de vierde keer dat het Bewonersplatform Wateringse Veld het hardloopevenement zelf organiseert. Met de 500 meter, de 2,5 - 5 - 10 km. Nieuw dit jaar, op veler verzoek dat je nu ook kan inschrijven voor de 2,5km wandelen. 

Het Parcours wordt weer uitgezet in de wijk Wateringse Veld, en opnieuw worden de randgemeenten aangedaan bij de 10 km. Hierdoor kan er tijdens het hardlopen heerlijk genoten worden van de omgeving en de natuur in het Westland.

Meedoen telt en voor iedereen is er een medaille bij de finish en zijn er ook mooie bekers te winnen.

Achteraf kan er op het gelijktijdig gehouden zomerfestijn genoten worden van muziek, activiteiten.

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.