Badminton is mijn sport !

Badminton is mijn sport ! Badminton

Badmintonvereniging DEO is een vereniging waarin prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. Er kan worden gebadmintond op beginnersniveau tot en met het het niveau van de derde divisie landelijk. BV DEO biedt op elk niveau trainingen en begeleiding.
Badminton wordt in Nootdorp in verenigingsverband gespeeld sinds 13 november 1974.Aanvankelijk als afdeling van de sportvereniging RKDEO, maar sinds 13 juli 1979 als zelfstandige vereniging onder de naam ‘Badmintonvereniging DEO’. DEO betekent: Door Eendracht Omhoog’.
De vereniging heeft gekozen voor kwaliteit en betrokkenheid van de leden bij het verenigingsgebeuren. Kwaliteit wordt op verschillende manieren geboden. Zo zijn er voor zowel de jeugd als voor de volwassenen ruime mogelijkheden tot vrij spelen in de Jan Janssen Sporthal (zie de rubriek ‘Speeltijden’). Daarnaast organiseert een spontane evenementen-commissie allerlei evenementen zoals gezelligheidstoernooien, BBQ en nieuwjaarsborrel. Een enthousiaste jeugdcommissie organiseert activiteiten als het opleiden tot diverse badmintondiploma’s en het fameuze jaarlijkse zomerkamp.

Jeugd:
Badmintonvereniging D.E.O. traint en speelt haar wedstrijden in de Jan Janssen Sporthal, Sportparkweg 34 in Nootdorp, en de nabij gelegen R.K.D.E.O. sporthal, vlakbij de wijk Leidschenveen. Als jeugdlid kan je op dinsdagmiddag trainen en spelen. Op dinsdag- en woensdagavond is er bovendien voor de oudste jeugdleden traing te volgen van gediplomeerde badmintontrainers.

Ook kunnen jeugdleden deelnemen aan de badmintoncompetities in het voorjaar.

Je kan geheel vrijblijvend een aantal malen komen spelen op de dinsdagmiddag. Vind je het leuk dan kan je uiteraard lid worden. De Ooievaarspas bied je 100% korting op lidmaatschap, traings- en compettiebijdragen tot maximaal € 330,- per seizoen.

Kennis maken met de badmintonsport en met de vereniging?

Jeugd: kom op dinsdag eens kijken naar de training in de RKDEO hal en vraag naar Jolanda de Koning. Of bel haar voor meer informatie (tel 015-310 8838).

Senioren:
Als Seniorenlid kan je op maandag- en woensdagavond vrij spelen met clubgenoten in deze hal. Op dinsdag- en woensdagavond is er bovendien gelegenheid om training te volgen van gediplomeerde badmintontrainers.

Ook kunnen senioren deelnemen aan de badmintoncompetities in het najaar en voorjaar.

U kunt geheel vrijblijvend een aantal malen komen spelen op de maandagavond. Vind u het leuk dat kunt u uiteraard lid worden. De Ooievaarspas bied u 50% korting op lidmaatschap, traingings- en compettiebijdragen tot maximaal € 165,- per seizoen.

Kennis maken met de badmintonsport en met de vereniging?
Volwassenen recreatief: u kunt op maandagavond komen kijken of meedoen. De eerste vier keer is gratis. Heeft u nooit training gehad in de badmintonslagen, dan is het aan te bevelen om de training voor beginners te volgen. Maar dit is niet verplicht. Heeft u al eerder op recreatief niveau gespeeld dan is de training voor gevorderde recreanten misschien iets voor u.

Competitiespeler: BV DEO heeft voor competitiespelers veel te bieden, misschien een idee om eens naar onze training te komen kijken in de RKDEO hal (woensdag van 19.00-21.30 uur).

Kijk op onze website: http://www.bvdeo.nl

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.