Geheel seizoen

D-Ent DanceClub - mini's

D-Ent DanceClub - mini's Dans

De leukste danslessen voor de kleuters van Mariahoeve vind je bij D-Ent! Met passie worden deze lessen verzorgd met als doel de kinderen het gevoel van blijdschap en harmonie te laten ervaren, te vergroten en te delen. Ook is het dansen bevorderlijk voor hun motoriek en ritmegevoel. 

Voor alle SwingKikkers van Mariahoeve: Kom op dinsdag van 15:45 tot 16:45 naar Diamanthorst 183 (gymzaal van het Diamant College).

D-Ent is door Narelle Thomas opgericht om het delen van haar passie voor Dans & Entertainment helemaal 'het einde’ te maken in welke vorm dan ook. Vandaar ook de dubbelzinnige naam D-Ent (Dance & ENTertainment, maar ook ‘The End’).

"Ik werkt alleen samen met mensen die mijn passie delen, maar ook uiterst gespecialiseerd en gekwalificeerd zijn in hun vak. Wij bundelen onze  krachten en streven naar hetzelfde doel om onze voldoening te halen uit de meest tevreden gasten, leerlingen en/of klanten. Ik vind het dan ook belangrijk dat uw aanvraag zoveel mogelijk naar wens wordt aangepast en zal altijd met u meedenken"

 

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.