Wil je graag gospel zingen...?

Wil je graag gospel zingen...? Zingen

Kom dan een keer kijken / meezingen bij gospelkoor 'Singing from the Heart' in buurtcentrum van de toekomst 'De Kronkel'. Daar zingen we elke donderdagavond met een koor van jong (onze jongste is 14) tot oud (onze oudste is, eh, in ieder geval boven de vijftig).

Gospelmuziek is muziek die hoop brengt temidden van hopeloze omstandigheden, vreugde temidden van verdriet en pijn. Gospel betekent 'goed nieuws': het leven kan soms moeilijk zijn, maar je bent niet alleen. Er is Iemand die er voor je wil zijn. Daarover zingen wij.

We zingen voornamelijk Engelstalige gospel uit bijvoorbeeld Denemarken, Duitsland en Amerika. Van swingende (black) gospel tot gevoelige gospel ballads. We hebben ook al eens nummers gezongen in het Nederlands, Frans, Zulu en Swahili... We houden ook van circle songs: improviseren met stem, lichaam en tekst in een cirkel.

We zingen in kerken, gevangenissen en op diverse publieke gelegenheden en we zingen alles uit ons hoofd, of zoals de Engelsen zeggen: vanuit het hart.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.