Voor lichaam en geest

Voor lichaam en geest Zelfverdediging

De school zit in de oude bibliotheek aan de Mient. Het is nu omgebouwd tot een schitterende school voor aikido.  Naast aikido is er ook een school voor shiatsu (Japanse drukpunt massage).

Aikido is een Japanse verdedigingskunst wat voortkomt uit de oude Japanse samoerai traditie. Was het vroeger veelal bedoeld  om te overleven nu ligt het accent om een aanval of conflict te begeleiden. Het is de bedoeling dat de aanvaller en verdediger samen komen en harmoniseren, waarbij er geen winnaar of verliezer is. Dit idee is te bereiken door oefening voor groot en klein. Je kunt in onze dojo bijna dagelijks trainen. Om het zo toegankelijk mogelijk te maken, zijn er aikidoklassen met verschillende doelgroepen. Kinderen, Jeugd, volwassenen, 50+ers, beginners en gevorderden.

Er wordt ook geregeld samen getraind, want leren doen wij van elkaar. Wil je deze bijzondere combinatie van lichamelijke en geestelijke kracht zelf ervaren? Doe dan eens mee met een proefles, of volg de introductiecursus.

A. A .v. A = Altijd Aikido voor Allemaal!!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.