Gratis lid van Bibliotheek Den Haag

Gratis lid van Bibliotheek Den Haag Bibliotheek

Bij Bibliotheek Den Haag kunt u boeken, films, tv-series, games en muziek lenen. U kunt er ook terecht voor een krantje of een tijdschrift. Om te lenen moet u lid zijn van de bibliotheek.

Met een Ooievaarspas kunt u gratis lid worden van Bibliotheek Den Haag.


Er is altijd wel een bibliotheek bij u in de buurt. U kunt er binnen lopen om een krantje te lezen, een kop koffie te drinken, of om iets op te zoeken. Maar natuurlijk ook om boeken, films, tv-series of games te lenen, en om mensen te ontmoeten.

In de bibliotheek kunt u ook internetten en e-mailen.

Daarnaast kunt u bij de bibliotheek terecht voor cursussen. Wilt u (beter) met computers en internet leren omgaan? Bij de bibliotheek kunt u verschillende computercursussen volgen, op ieder kennisniveau.

U kunt er cursussen volgen, zoals "internet voor beginners", of "communiceren via internet", of "veilig op internet", of "kennismaken met de PC". Met een flinke korting op vertoon van uw Ooievaarspas! Klik hier voor een overzicht van alle cursussen.

     1. Ooievaarspashouders kunnen gratis lid worden van Bibliotheek Den Haag.
     2. Ooievaarspashouders krijgen 50% op cursussen bij Bibliotheek Den Haag.

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.