Gratis lid van Bibliotheek Den Haag

Gratis lid van Bibliotheek Den Haag Bibliotheek

Met een Ooievaarspas kunt u gratis lid worden van Bibliotheek Den Haag. U kunt dat direct online regelen via deze link, of u bezoekt een bibliotheek bij u in de buurt.

Gratis powerbank
Lid worden van Bibliotheek Den Haag is nu extra aantrekkelijk, want als u voldoet aan de actievoorwaarden ontvangt u een gratis powerbank cadeau als u lid wordt. Kijk hier voor de voorwaarden.

Hoe wordt u lid?
Dat is heel eenvoudig. Met uw Ooievaarspas kunt u terecht in alle Haagse bibliotheken. Kom naar de bibliotheek (adressen en openingstijden) en neem mee:

  • uw Ooievaarspas
  • een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs)

U kunt zich ook online inschrijven via deze link.

Veel te leen
Romans, informatieve boeken en naslagwerken voor volwassenen, leesboeken, prentenboeken en informatieboeken voor kinderen, over alle mogelijke onderwerpen, in verschillende talen en in allerlei genres. Maar ook bijvoorbeeld films en documentaires op dvd en blu-ray, muziek-cd’s, bladmuziek en computergames.

En veel te doen!
Behalve lenen, kunt u nog veel meer als u bent ingeschreven: allerlei activiteiten en evenementen bezoeken in de bibliotheek, en met maar liefs 50% korting workshops en cursussen volgen. Behalve gratis WiFi kunt u een uur per dag gratis internetten op een van

Korting op alle cursussen
Bij de bibliotheek kunt u verschillende computercursussen volgen, op ieder niveau. U kunt er cursussen volgen, zoals "veilig op internet", of "werken met de e-overheid", of "foto's op internet". Leden met een 'Ooievaarspas' krijgen 50% korting op de cursustarieven voor leden. Klik hier voor een overzicht van alle cursussen.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.