Korzo theater / Crosstown

Korzo theater /  Crosstown Dans

Korzo theater
Korzo is een van die leuke plekken die je ontdekt moet hebben. Niet alleen is het een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten uit de muziek, het circus en de dans. In het prachtige gebouw werken de grootste toptalenten aan nieuwe voorstellingen. De programma's in het Korzo theater brengen het publiek dicht bij de talenten van vandaag en morgen. Er is altijd iets nieuws te ontdekken. En bovenal, in de relaxte sfeer van de Korzo bar kan je artiesten van over de hele wereld ontmoeten.

Met je Ooievaarspas krijg je op alle reguliere voorstellingen standaard 50% korting. Dat is nog eens leuk uitgaan. Kijk op: www.korzo.nl voor het programma.

Zelf meedoen? Kom dansen bij Crosstown!
Jong, dynamisch en ambitieus. Dat zijn de Crosstown dansers. Korzo geeft met het talent ontwikkelingstraject Crosstown jongeren de kans hun dansambities te ontwikkelen. Er wordt les gegeven in urban, modern, theater en cross-overs tussen deze stijlen.

Vind je het leuk om te dansen, ben je 14 jaar of ouder en woon je in of in de buurt van Den Haag? Kom dan dansen bij Crosstown!

Met je Ooievaarspas krijg je op je lessen 50% korting  (100% korting met KDM pas).

Meer informatie? Kijk op jong.korzo.nl/nl/crosstown.

Bel of mail om je direct aan te melden voor een proefles: crosstown@korzo.nl / 06 81 28 09 87

 

 

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.