Geniet van je eigen passie

Geniet van je eigen passie Zingen

Bent u geïnteresseerd in uiteenlopende, minder gehoorde, maar toch zeer toegankelijke koorwerken? Sluit u dan aan bij hét koor dat gaat voor kwaliteit, uitdaging en plezier!

Corda Vocale bestaat uit 2 aparte koren:

1) Corda Cantate is het grote concertkoor, dat regelmatig avondvullende concerten geeft, met professionele solisten en orkest. Er zijn ongeveer 85 leden van alle leeftijden uit Den Haag en omgeving. Een mooie mix van geoefende en minder geoefende zangers, die er vooral veel plezier aan beleven met elkaar te zingen.

2) Corda Sonore is een gemengd koor waar met veel plezier gewerkt wordt aan korte stukken, vooral laagdrempelig, goed in het gehoor liggende klassieke stukken en lichte muziek. Het koor bestaat uit ongeveer 45 leden van alle leeftijden uit Den Haag en omgeving. 

Beide koren staan onder leiding van dirigent Hans Matla. Zijn motto: muziek maken is op de eerste plaats zelf genieten. Als je dat doet, mag vervolgens het publiek komen kijken hoe jij, samen met anderen, geniet van jouw passie!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.