Dru Yoga: Een zachte en ontspannende manier van bewegen

Dru Yoga: Een zachte en ontspannende manier van bewegen Yoga

Een zachte vorm van bewegen die toegankelijk is voor iedere doelgroep. Het begrip Dru staat voor de Poolster. Vanuit de aarde gezien is de Poolster het middelpunt van het universum.

Met verschillende oefeningen de rust in jezelf vinden en spanning in je lichaam en geest verminderen. Dit vermindert stress en uitputting, waardoor geblokkeerde energie weer op gang komt. Je voelt je rustiger en meer ontspannen. De lessen worden gegeven aan kleine groepjes van maximaal 6 personen. Zo is er persoonlijke aandacht voor iedereen.

Op de donderdagochtend geef ik lessen die vooral geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar gemakkelijke, helende en toegankelijke bewegingen. (Bv voor mensen die wat ouder zijn, of te maken hebben met ziekte, pijn of vermoeidheid). De oefeningen worden aangepast en er is dan meer aandacht voor ademhaling en ontspanning. Maar ieder die daaraan mee wil doen is zeker van harte welkom.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.