Zwemles voor het Zwem-ABC

Zwemles voor het Zwem-ABC Zwemmen

Zwemmen is voor jong en oud. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen en niet lang genoeg mee door gaan.
Bij Zwemvereniging Zuiderpark kunt u terecht voor babyzwemmen, peuterzwemmen, kinderzwemles en volwassenen zwemles. Wij zijn gecertificeerd door het NPZ/NRZ en leiden op voor de officiële zwem-ABC diploma's.

Al vanaf 6 weken (na de eerste inenting) kunt u met uw kindje komen zwemmen in heerlijk verwarmd water, zodat uw kindje al in een vroeg stadium gewend kan raken aan het zwemmen. Onze docenten begeleiden u en uw kindje op professionele wijze en leren op speelse wijze om te gaan met water. Wij volgen voor de babyzwemles de richtlijnen van het officiële Guppy diploma.

De volgende fase betreft peuterzwemmen, waar uw kindje zelfstandig gaat leren zich voort te bewegen in het water. Papa of mama blijven ook in het water, zodat er gezamenlijk vertrouwen kan worden opgebouwd met de eerste stappen van het zwemmen. Onze ervaring is dat kinderen die aan deze lessen hebben meegedaan eerder zwemrijp zijn dan kinderen die eerst nog watervrij gemaakt moeten worden als ze 4 jaar zijn. Wij volgen voor de peuterzwemles de richtlijnen van het officiële Puppy diploma.

Vanaf 4 jaar mogen de kinderen starten met kinderzwemles en worden zij zelfstandig opgeleid voor de officiële zwem-ABC diploma's.

Zoals eerder vermeld kunnen ook volwassenen bij ons leren zwemmen.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.