Kom tekenen of schilderen bij Dauwart!

Kom tekenen of schilderen bij Dauwart! Schilderen en tekenen

5 lessen met tekst, klassikale uitleg, voorbeelden en met alle materialen ter beschikking in het kunstenaarsatelier.

Voor iedereen die (weer) de beginselen van het tekenen of schilderen eigen willen maken, om vanuit een goed fundament meer te gaan ontdekken.


Je krijgt schetstwijzes, licht en schaduw, ruimtelijk inzicht (3D) en kleurmenging onder de knie. Er ontstaat diepte en beweging in jouw schilderij. Laat je inspireren door anderen, maar creëer je eigen stijl.  

4 (les)avonden in het kunstenaarsatelier waarin al het werkplaatsmateriaal en lesmateriaal voor iedereen ter beschikking wordt gesteld.
Het aanschuifatelier is een open inloop avond en biedt ruimte voor je persoonlijke experimentele proces en er is gerichte begeleiding. Een aanschuifatelier is altijd erg dynamisch: ideeën van deelnemers gaan soms over en weer.
Men leert van elkaar, verkent nieuwe wegen, pikt van alles onverwacht op, inspireert elkaar spelenderwijs. Dit veroorzaakt gegarandeerd beweging, ook dwars door eventuele blokkades.

Iedereen van 14 tot 101 jaar:
1. Alsje vrij wilt werken of uitproberen. (Begeleiding is beschikbaar)
2. Als je eigen leerdoelen hebt, vertel je deze en wij geven je oefenmateriaal op jouw maat. Je neemt dan deel aan ‘Open Dauwatelier Plus’.
3. Als je een opleiding in de kunstzinnige richting (zoals kunstacademie, mode, illustratie of grafisch) wil volgen, bieden wij je voor met goede grondkennis om je kans van slagen voor je toelatingsexamen ruimschoots te vergroten.

1. BASIS: Je gaat grotendeels zelfstandig aan de slag zonder structurele les, maar je kunt wél af en toe begeleiding vragen ter plaatse in het atelier.

2. PLUS: Je wilt persoonlijk gerichte raad om je gerichte leerdoelen te bereiken. Begeleiding is ter plaatse maar ook met het nodige lesmateriaal buiten het atelier in de vorm van bijv. boeken, hand-outs’ en prints.

Wijkateliers - in uw wijk?
Buiten het 'thuisfront' zijn er in de wijken Laak, Spoorwijk, Archipel/Willemspark en Escamp in Den Haag een dag per week 2 uur lang open wijkateliers! Deze worden vooral bezocht door oudere mensen die op een heel rustige manier in groepsverband ongedwongen rustig willen schilderen of tekenen, n.a.v. vrij gekozen thema's.
Ook voor u (als volledige imcapabele tekenaar) is er ieder moment plaats om uw (verborgen) handschriften aan het licht te brengen d.m.v. zeer flexibele maar doeltreffende oefeningen! U zult verbaasd staan na 3 keer oefenen met Dauwart.
Dus, kom langs en probeer het uit!
 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.