Trias, Centrum voor de Kunsten

Trias, Centrum voor de Kunsten Cursussen

Wil je een cursus volgen op het gebied van muziek, dans, theater, musical, beeldend of nieuwe media? Dan ben je bij Trias, Centrum voor de Kunsten in de gemeenten Rijswijk en Leidschendam-Voorburg aan het goede adres. Bij Trias kan iedereen van 1 tot 100 jaar een korte of lange cursus volgen of meedoen aan workshops, masterclasses en evenementen. 

Voor de allerkleinsten is er Muziek op schoot. Peuters kunnen op peuterdans of gaan op een muzikale reis bij Het Berenbos. Kleuters kunnen meedoen met De Speelplaats, Kleuterballet of Disney Dance. Vanaf 6 jaar biedt Trias o.a. instrumentale cursussen aan (o.a. gitaar, keyboard, viool, slagwerk, saxofoon) zang, streetdance, hiphop, breakdance, tekenen en schilderen, theater, film en animatie en musical. Jongeren en volwassenen kunnen bij Trias terecht voor o.a. zang, instrumentale lessen, popgroepen, fotografie, fashion design, musical, hiphop, breakdance en klassiek ballet. Het gaat bij alle cursussen om plezier, samenspel, leren en presenteren.

Met de Ooievaarspas kunnen kinderen t/m 17 jaar gratis een cursus (tot max. € 330,-) naar keuze volgen. Een volwassene kan 1 cursus per cursusjaar volgen. De korting bedraagt 50% tot een maximum van € 165,-

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.