Fitness & Groepslessen

Fitness & Groepslessen Fitness

Iedereen moet kunnen sporten en ontspannen in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. Of je jong of oud bent, veel of juist geen ervaring hebt met sporten, individueel wilt trainen of juist in groepsverband: alles is mogelijk. Bij Rhythmsports train je in een hypermoderne en uitgebreide fitnessruimte, twee zalen voor alle groepslessen plus een sfeervolle lounge met een gezellige, goed gevulde bar.

Met meer dan 40 lessen in de week kan je kiezen uit onder andere uit Zumba, RhythmBoxing, Steps, Shape, BBB, Yoga, P.A.C., Pilates, Functional training, Buikspierkwartier, Piloxing en Power Pump.

Kortom, een uitgebreid en gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils, en dit alles voor een wel heel aantrekkelijk, en voor Den Haag uniek voordelig tarief:

Ooievaarspashouder krijgen op vertoon van een geldige Ooievaarspas een korting van maar liefst 50% op de abonnementsprijs. Onbeperkt sporten voor maar € 12,50 per maand, dat vind je nergens anders in de stad!

Ben je tussen de 15 en 17 jaar en wil je al beginnen met sporten? Dan kan je bij Rhythmsports ook nog eens gratis deelnemen aan alle fitness en groepslessen.

Is jouw contributie al ergens anders betaald? Geen probleem, jij krijgt alsnog 50% korting op onze sportactiviteiten.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.