Circusles in Den Haag

Circusles in Den Haag Cursussen

Circaso: veel plezier met sportieve en artistieke uitdagingen! Sta je graag ondersteboven, ben je een acrobaat in de dop, wil je jongleren, Ă©Ă©nwielfietsen of op je kop hangen in de trapeze? Kom dan naar Circaso. Circaso heeft basislessen, werkplaatslessen, technieklessen, ouder-kind circuslessen en lessen acrobatiek en luchttechniek voor volwassenen.

In de vakanties worden er worskhops georganiseerd voor alle kinderen van Den Haag.Circaso kan workshops en korte of lange series lessen verzorgen op locatie en komt langs op scholen, BSO's, buurthuizen, festivals en wijkfeesten.
Bedrijven kunnen bij Circaso terecht voor workshops en teamactiviteiten. Ben je jarig en wil je dat vieren, dan kan dat ook bij Circaso!

Lesen van maandag t/m zaterdag. Feestjes op woensdag en in het weekend. Alle andere actiteiten in overleg. Kijk voor het aanbod, de lestijden, de locaties en alle overige informatie op: www.circaso.nl.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.