Taekwondo & Hapkido

Taekwondo & Hapkido Zelfverdediging

Een sporter is niet hetzelfde als een vechter. Dat blijkt ook bij taekwondo. Zelfbeheersing, discipline en hoffelijkheid zijn de drie belangrijkste kenmerken van deze vechtkunst.

Het is snel en stijlvol en wordt steeds populairder. Zo populair dat taekwondo inmiddels ook de Olympische status heeft gekregen. Mannen, vrouwen, jongeren en ouderen beleven veel plezier aan taekwondo. Het is een sport die op alle niveaus aantrekkelijk is.

En iedereen kan de taekwondo-technieken leren en in de praktijk uitvoeren. In Nederland zijn al meer dan 11.000 enthousiaste beoefenaars, sluit jij je daar ook bij aan.

Bij taekwondo traint iedereen in z'n eigen tempo aan diverse technieken, maar ook aan mentale training, souplesse, snelheid en kracht. 
Het is een beschaafde sport waarin iedereen op een positieve manier z'n energie kwijt kan!

Eerst ontdekken of taekwondo een leuke sport is? Volg dan eens een proefles. Kijk voor diverse lestijden op onze website.
Vragen? mail naar info@martialartseurope.nl

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.