Gratis verhalen ontdekken, beleven en maken

Gratis verhalen ontdekken, beleven en maken Musea

In het Kinderboekenmuseum ontdek, beleef en maak je de mooiste verhalen. In Papiria strijden kinderen tegen Inktvraat, die het literaire luilekkerland bedreigt. Gewapend met ehun fantasie en een Slurper spelen ze de leukste, interactieve spellen en maken ze de held van hun eigen verhaal. Of stap in de wereld van KIkker! In de Ik ben Kikker is van alles te ontdekken en te doen: van schatgraven met Beertje tot  taarten maken met Varkentje. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan ABC met de dieren. Reis langs de letters van het alfabet en ontmoet de leukste kinderboekenbeesten. Zelf aan de slag? Kom dan naar het Verhalenlab voor een leuke workshop. Het KInderboekenmuseum biedt elke vakantie leuke extra acitiviteiten.

Literatuurliefhebber? Kom dan naar het Literauurmuseum en dwaal tussen schrijvers en verhalen. Ontdek hoogtepunten uit de Nederlandse literatuurgeschiedenis en sta oog in oog met schrijvers van toen en nu. Van Kader Abdolah tot Joost Zwagerman, van Louis Couperus tot Arnon Grunberg.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.