Dans voor iedereen: Moderne Dans, Peuterdans, Kleuterballet en Dansmix. Pilates & Yoga voor een sterk en soepel lichaam!

Dans voor iedereen: Moderne Dans, Peuterdans, Kleuterballet en Dansmix. Pilates & Yoga voor een sterk en soepel lichaam! Dans

Dans voor kinderen, tieners en volwassenen, dansen voor peuters met een ouder, dans is voor iedereen.

Bij deze studio is de basis Moderne Dans. Moderne dans combineert elementen van verschillende dansstijlen zoals: klassiek ballet en jazzballet en maakt uitstapjes naar dansvormen als hiphop, Afrikaans, salsa en streetdance. Maar Moderne dans heeft ook eigen typische bewegingen zoals bewegingen over de vloer en zwaaibewegingen. Het geeft de danser ruimte voor expressie en een brede eigen dansontwikkeling. Je leert al dansend je lichaam veelzijdig inzetten en je leert danscombinaties op uiteenlopende muziek. Hierbij komen ruimtegebruik, samenwerken en muzikaliteit ook aan bod. Kleuterballet, Kinderdans, Dansmix, voor ieder wat wils, juist ook voor middelbare scholieren en (jong) volwassenen goede en serieuze lessen!

Word jij ook zo vrolijk van dans? Of kan je kind niet stilzitten als hij muziek hoort? Kom dan naar Studio Inspiratie

Heb jij al kennis gemaakt met Pilates of Do-In Yoga?

Bij Pilates ligt de nadruk op spierbeheersing en het vinden van de juiste balans. Lijkt dat jou wat? Wil jij ook een sterk en soepel lichaam? Kom dan gauw naar Studio Inspiratie in hartje Den Haag om deze Body-Mind workout te volgen.Met uiteenlopende oefeningen op een mat ontwikkel je kracht, soepelheid en bewustzijn in je lichaam. En dat zorgt voor een betere houding en balans.

Bij Do-In Yoga ligt de nadruk op lichamelijk welzijn door strekkingen van meridianen en shiatsu zelfbehandeling. Je ontmoet jezelf, leert varen op je innerlijk weten. Vanuit zelf bewegen, je eigen weg naar de strekkingen toe vinden, krijg je stap voor stap meer kracht, flexibiliteit en inzicht. Beleef de lessen als fijne, uitdagende, weldadige reisjes ….

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.