Wordt een echte ster bij de Fa Fa Star Academy & bij Dansacademie Den Haag

Wordt een echte ster bij de Fa Fa Star Academy & bij Dansacademie Den Haag Dans

Leer je talenten ontwikkelen op het gebied van dans, fashion, shows en musicals. Er zijn lessen voor iedere leeftijdscategorie, al vanaf 2 jaar. De lessen worden gegeven door coole docenten in de professionele dansstudio in Den Haag.

Locatie Fa Fa = Leyenburg
Locatie DDH = Benoordenhout

DDH: My First Dance voor peuters van 2 en 3 jaar met hun moeders/vaders.
Spelenderwijs leer je samen bewegen en ritmegevoel/coördinatie ontwikkelen. Na de cursus ontvangen de kinderen hun eerste dansdiploma.

Fa Fa & DDH: Kids/Streetdance vanaf 4 jaar.
Lekker dansen op hedendaagse coole muziek! Ontwikkelen van lichamelijke mogelijkheden d.m.v. clip- & Streetdance. Aan het eind van het seizoen meedoen aan een grote voorstelling.

DDH: Klassiek ballet vanaf 4 jaar.                                                                 
Klassieke ballettechnieken: werken aan houding, balans, coördinatie, strekking, uitdraai, draaien, fantasie/creativiteit/expressie, dansplezier. Helpt bij te dragen aan elegantie, kracht, lenigheid en presentatie.

DDH: Musical 7-12 jaar.                                                                                                       
Hier leer je dans, zang en acteren te combineren en doe je stukken uit bekende musicals als bijv.: Grease, Fame en Cats. Voor leerlingen die van musicals houden en de combinatie een uitdaging vinden

DDH: Diva Dance 8-12 jaar.                                                                                                 
Hou je van cheerleaden, showdance en catwalk? Kom dan nu naar de Diva Dance-les waarbij je je echt kan uitleven. Een combi van danspasjes en uitstraling van cheerleaden tot show en catwalk. Gooi je haar los en gooi alles eruit. Vol overgave mag je bewegen en je op je mooist laten zien maar ondertussen werken we ook aan strakheid en het publiek aanspreken.

Fa Fa & DDH Hiphop/Streetdance vanaf 10 t/m 14 jaar.
Stoer en strak leren dansen zoals in een videoclip! Je krijgt les van coole dansers. Aan het eind van het seizoen meedoen aan een grote voorstelling.

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.