Je eerste rol

Je eerste rol Theater & Uitgaan

Vind jij het leuk om met theater bezig te zijn? Dan is Rabarber iets voor jou! Rabarber is al 30 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week, een passend programma. Van basisklassen voor beginnende kinderen en opleidings-, musical- en productieklassen voor tieners  tot (voor)opleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken. Daarnaast biedt Rabarber de 18+ verdiepingsklas,  de 30+ klas (voor ouders van leerlingen), de English Drama Classes (voor onze Engelstaligen) en camera acteren.
Veel oud-leerlingen van Rabarber hebben in de theater-, film- en televisiewereld hun weg gevonden.

Alle lessen worden gegeven door bevoegde theaterdocenten en/of -makers, afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium. Volg je les bij Rabarber, dan ontvang je een speciale pas waarmee je korting krijgt in de foyer, op de Rabarber voorstellingen, maar ook op andere voorstellingen in Haagse theaters.

Elke vakantie speelt Rabarber een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven.

Heb je een Ooievaarspas? Dan kan je voor heel weinig geld en soms zelfs gratis lessen volgen.Bij Rabarber is het altijd gezellig en maak je vrienden voor het leven.

Heb jij zin om ook iets met theater te doen, aarzel dan niet en geef je op voor een van de lesklassen of de eerstkomende proeflesdag.

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.