Classical Russian Ballet in MOOOF Verdieping 3

Classical Russian Ballet in MOOOF Verdieping 3 Dans

Onze balletschool is uniek in Nederland. Onze docenten hebben de Russische ballet opleiding en ervaring als balletdanser en docent ballet. We bieden elke dag balletlessen voor alle niveaus. We werken samen met andere ballet scholen in het buitenland en bereiden onze leerlingen voor op internationale ballet-tentamens.

Aan het einde van de schooljaar worden de tentamens afgenomen door examenatoren uit London. We bereiden onze leerlingen voor op de audities van ballet-en dansacademies in Nederland en in het buitenland. We geven ook lessen voor de studenten van de ballet-en dansacademies. We werken met sporters die hun choreografie willen verbeteren voor de wedstrijden. Met liefde werken we ook met mensen van 3 tot 100 die dansen leuk vinden en gewoon fit en mooi willen zijn. Heb jij onze leerling bij de finale van RTL4 Superkids 2015 gezien? Ben jij de volgende deelnemer namens onze school? Schrijf je nu in!

Aanmelden: classicalballet@mail.com. 
Tel.: 0623235517

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.