Face to Face

Face to Face Musea

In het Nationaal Archief vind je antwoorden op vragen over jouw leven, onze geschiedenis en onze samenleving. We helpen je aan nieuwe inzichten door je altijd en overal toegang te geven tot ons nationale geheugen.

Van 14 september 2018 tot en met 6 januari 2019 is de tentoonstelling Face to Face - Portretten uit de grootste fotocollectie van Nederland te zien in het Nationaal Archief. Wat hebben Mata Hari en Monica Lewinsky met elkaar gemeen?

En wat verbindt Dries van Agt en Yasser Arafat met elkaar? Ontdek in de tentoonstelling Face to Face hoe personen die op het eerste gezicht niet veel met elkaar delen, samen een verhaal vertellen. Laat je meeslepen door 100 unieke portretfoto’s die in verrassende en spannende combinaties worden getoond. Van artiesten Elvis Presley en AndrĂ© Hazes tot aan stijliconen Audrey Hepburn en Marilyn Monroe. Bijzondere archiefstukken en audiofragmenten brengen de portretten tot leven.

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.