Den Haag vanaf het water

Den Haag vanaf het water Recreatie

Rondvaart Den Haag
De Ooievaart neemt je mee op bijzondere vaarten door de oude verdedigingsgracht van de stad. Vaar mee langs de paleistuinen, de Koninklijke stallen, het oude centrum en de nieuwe gebouwen van de resident. Bukkuh voor de bruggen!


Vaart naar Delft
Van april t/m oktober vaart de Vlietvaart naar (de markt in) Delft. We vertrekken van woensdag t/m zondag vanaf de haven in Den Haag voor een onvergetelijke boottocht naar de stad van de Oranjes, Vermeer en Delfts Blauw. We maken een kleine omweg en varen ook langs Voorburg. Onderweg uitstappen is mogelijk.

Madurodam  express
Vaar mee met ons en ga op avontuur naar de stad van de miniatuur. De kapitein verwelkomt u aan boord  Na een vaartochtje kunt u het park bezoeken. Er is veel te zien, te beleven en vooral te doen in Madurodam. Opstappen kan, bijvoorbeeld, schuin tegenover het Centraal Station aan de Koekamp en op de Haringkade in Scheveningen.

Speciaal voor Ooievaarspashouders is een combinatieticket van vaart en bezoek aan het park ipv 17,50 euro, slechts 8,75 euro. Kijk voor vertrektijden op  www.madurodamexpress.nl. De korting is geldig op vertoon van uw Ooievaarspas bij het bezoekerscentrum Wagenstraat 193, tel 070 445 18 69

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.