Het hele jaar

Computercursussen en inloopspreekuren voor ouderen.

Computercursussen en inloopspreekuren voor ouderen. Cursussen

Stichting SeniorWeb Regio Den Haag is een volledige vrijwilligersorganisatie, die ouderen (50+) ondersteunt bij alles op het gebied van (gebruik van) computer, laptop, tablet, smartphone, internet en digitalisering, met cursussen, workshops, inloopspreekuren en open dagen.


SeniorWeb Den Haag heeft cursussen voor Windows, tablet en smartphone, internetten, e-mailen, sms, WhatsApp, Skype, tekstverwerken, foto’s beheren en Facebook. De cursussen worden gegeven in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

SeniorWeb Den Haag houdt twee keer in de maand (behalve in juli en augustus) van 16:00 - 17:30 uur een inloopspreekuur. Op de eerste maandag van de maand (behalve 5 december 2016 en 2 januari 2017) in Het Trefpunt aan de Tesselsestraat 71 (Duindorp) en op de derde maandag van de maand in Het Couvéehuis aan de Frankenslag 139 (Statenkwartier). U kunt dan terecht met al uw computerproblemen en vragen. Het inloopspreekuur is gratis en aanmelden hoeft niet.

SeniorWeb Den Haag houdt een paar keer per jaar een open dag.

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor cursussen op onze website of neem contact met ons op via e-mail of telefoon:

Website: www.seniorwebdenhaag.nl
Telefoon algemeen en cursussen: 06 31 07 90 88
E-mail algemeen: info@seniorwebdenhaag.nl
E-mail cursussen: cursus@seniorwebdenhaag.nl

SeniorWeb Den Haag is aangesloten bij de landelijke Vereniging SeniorWeb.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.