Haagse popkoren vereniging Vokaal Totaal

Haagse popkoren vereniging Vokaal Totaal Zingen

Vokaal Totaal heeft voor ieder wat wils!

Roezemoes - het oudste kinderkoor van Nederland
Jonge mensen zingen natuurlijk bij het oudste koor van Nederland. Mooie kinderstemmen van zeven tot dertien jaar zingen in kinderkoor Roezemoes, hier kun je lekker vaak optreden.

Bij Roezemoes leren kinderen o.l.v. een dirigente vrolijke, mooie, grappige en emotionele liedjes in het Nederlands en Engels.

Kinderen tussen 7 jaar en 10 jaar repeteren tussen 17.30 uur en 18.30 uur, de grotere kinderen (tot 13 jaar) van 18.00 - 19.00 uur. De repetities vinden iedere maandag plaats in het gebouw van Centraal Wonen Houtwijk. Het adres: Albert Schweitzerlaan 2 (ingang aan de achterzijde) in Den Haag.

Madame Jeanette - pittig meidenkoor
Madame Jeanette is een pittig meidenkoor die willen zingen met pit. Het koor heeft ongeveer 25 leden die tussen de 20 en 35 jaar zijn. We zingen popliedjes variërend van Halleluhjah tot Mercy, van Rolling in the deep tot Son of a preacherman. Veel arrangementen zijn 4-stemmig.

Er is een actief bestuur en ook zijn veel leden actief in één of meerdere commissies voor bv. optredens, nieuw repertoire, choreografie of leuke activiteiten naast de repetities.

In elke stemgroep zijn er 'mentoren' om nieuwe leden op weg te helpen. De meeste leden kunnen noten lezen en hebben redelijke kennis/beheersing van zangtechniek.

Popkoor Pepperoni
Volwassenen kunnen hun hart ophalen bij popkoor Pepperoni, een gemengd koor met passie en gezelligheid. Vokaal Totaal heeft voor ieder wat wils!

Pepperoni zingt popnummers van nu (bijvoorbeeld van Bruno Mars, Coldplay, Caro Emerald en Michael Bubble) en ook een paar gouden ouwe hits van bijvoorbeeld Bon Jovi, Queen en Fleetwood Mac.

We hebben gevarieerde optredens, van zorginstellingen tot aan Paradiso en we doen mee aan verschillende korenfestivals in de regio en soms daarbuiten.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.