16 juli t/m 23 augustus 2018

Zomerdagtocht voor senioren met Brouwer Travel: Op stap in Hollands Kroon

Zomerdagtocht voor senioren met Brouwer Travel: Op stap in Hollands Kroon Dagtochten

Bent u 50 jaar of ouder en heeft u zin om er deze zomer een dagje op uit te gaan?

Met uw Ooievaars­pas kunt u deel­nemen aan een fantastische dag­tocht. Tussen 16 juli t/m 23 augustus 2018 kunt u kiezen uit één van de drie leuke bestemmingen.

 

Let op: In verband met de werkzaamheden rondom het busplatform van Den Haag Centraal Station is de opstap- en uitstaplocatie verplaatst naar de Prinsessegracht 4, voor het gebouw van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) dat schuin tegenover het station ligt. Houd rekening met extra reistijd om deze locatie te bereiken.

Op stap in Hollands Kroon

Texel is verrassend veelzijdig. Ontdek de rust, ruimte en een unieke natuur. Het is een van de mooiste bestemming in Europa met onder meer prachtige duinen, bos, heide, polders, strand en wad. Dat Texel een interessant verleden heeft is overal op het eiland te zien. Uw gids in de touringcar zal er alles over vertellen. Texel heeft 30 kilometer strand, 5.300 hectare natuurgebied en meer schapen dan inwoners. 

Veer naar Texel
Vanuit Den Haag rijden we met een luxe touringcar naar Den Helder voor de overtocht met de TESO naar Texel, dat op 20 minuten varen ligt. Op Texel touren we eerst naar De Koog voor een bezoek aan het Juttersmuseum met een juttersverhaal. Hier, in ’s werelds grootste juttersmuseum, ziet u exposities met een diversiteit aan strandvondsten van meer dan 75 jaar en kunt u films bekijken over scheepsstrandingen, reddingsacties en de jutterij. 

Eilandtour
’s Middags maken we een prachtige rondtour over het eiland met een ervaren gids. Daarna heeft u vrije tijd in Den Burg, de grootste plaats op Texel met gezellige terrasjes, leuke winkels en historie.  In de namiddag varen we met de TESO-ferry naar Noord-Holland voor de terugreis naar Den Haag. 

Wij adviseren u om een lunchpakket mee te nemen voor tussen de middag.

Reisdata zijn: Maandag 16, 23, 30 juli en 6, 13 en 20 augustus 2018

Reservering van uw dagtocht

Reservering
Het is helaas niet meer mogelijk om te reserveren voor deze dagtocht.

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.