Zaterdag 24 augustus 2019

Zomerdagtocht met BBD voor senioren: Huifkartocht Otterlo

Zomerdagtocht met BBD voor senioren: Huifkartocht Otterlo Dagtochten

Ook als u aangepast vervoer nodig heeft kunt u mee op zomerdagtocht! Deze zomerdagtochten zijn bedoeld voor ouderen met een begeleidingsbehoefte.

 

 

 

De zomerdagtochten van de Boodschappen Begeleidingsdienst zijn toegankelijk voor mensen met rollator of rolstoel. De BBD kan mensen begeleiden en aangepast vervoer organiseren. Wij kunnen geen zorg bieden omdat wij daarvoor niet bevoegd of opgeleid zijn.

Huifkartocht Otterlo

Op zaterdag 24 augustus wordt u tussen 09.00 en 10.00 thuis opgehaald. Met de bus maken we een prachtige safaritocht over de Veluwe door het gebied van de wilde paarden en Schotse hooglanders. Onderweg maken we een stop bij de uitkijktoren.

Reserveren dagtocht

Reserveren en verplaatsen
U kunt zich opgeven in de periode van maandag 8 juli tot en met vrijdag 19 juli 2019 via telefoonnummer (070) 364 66 61 (op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur). Geef bij het aanmelden uw geldige Ooievaarspasnummer door aan de centrale van de Boodschappen Begeleidingsdienst. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.