Woensdag 13 december 2017

Dagtocht met BBD voor senioren: Tocht Meije en Nieuwkoopse Plassen met lunchbuffet

Dagtocht met BBD voor senioren: Tocht Meije en Nieuwkoopse Plassen met lunchbuffet Dagtochten

Bent u 50 jaar of ouder en kunt u vanwege uw begeleidingsbehoefte niet met de gewone dagtochten mee? Geef u dan op voor 1 van de dagtochten van de Boodschappen Begeleidingsdienst (BBD). De BBD biedt begeleiding en aangepast vervoer. Wij kunnen echter geen zorg bieden omdat wij daarvoor niet bevoegd of opgeleid zijn.

Tocht Meije en Nieuwkoopse Plassen met lunchbuffet

Vanuit Den Haag rijden we naar de Gouden Leeuw in Voorschoten, waar we om 12.00 uur een uitgebreid lunchbuffet gaan nuttigen. Daarna, omstreeks 14.00 uur, vertrekken we met 9-persoonsbussen richting het gebied van de Meije en Nieuwkoopse Plassen. Na een tocht door dit prachtige natuurgebied sluiten we de dag af met een consumptiestop op een mooie locatie, alwaar u wordt getrakteerd op koffie of thee met gebak.

Reserveren dagtocht

U kunt zicht aanmelden in de periode van maandag 20 november tot en met vrijdag 1 december tussen 09.00 uur tot 14.00 uur via telefoonnummer (070) 364 66 61.

Bij het aanmelden graag uw geldige Ooievaarspasnummer doorgeven aan de telefonist van de BBD. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.