Zondag 5 augustus 2018

Zomerdagtocht met BBD voor senioren: BBD Bingo Boot

Zomerdagtocht met BBD voor senioren: BBD Bingo Boot Dagtochten

Ook als u aangepast vervoer nodig heeft kunt u mee op zomerdagtocht! Deze zomerdagtochten zijn bedoeld voor ouderen met een begeleidingsbehoefte.

 

 

 

De zomerdagtochten van de Boodschappen Begeleidingsdienst zijn toegankelijk voor mensen met rollator of rolstoel. De BBD kan mensen begeleiden en aangepast vervoer organiseren. Wij kunnen geen zorg bieden omdat wij daarvoor niet bevoegd of opgeleid zijn.

BBD Bingo Boot

De BBD Bingo Boot is een activiteit die we samen met rederij Groene Hart Cruises organiseren. U wordt thuis opgehaald tussen 09.00 en 10.00 uur. 


Rondvaart en bingo
De boot vertrekt om 11.00 uur voor een 3 uur durende  rondvaart en molentocht door het Groene Hart en de  Kagerplassen.  

Tijdens de vaartocht spelen we diverse bingorondes waarin u mooie prijzen kunt winnen. Gebruikt u een rolstoel of bent u slecht ter been? Geen probleem, de boot is uitgerust met een lift zodat u gemakkelijk aan boord kunt komen. 

Reserveren dagtocht

Meld u aan in de week van maandag 18 juni tot en met vrijdag 29 juni 2018 tussen 09.00 uur tot 14.00 uur via telefoonnummer (070) 364 66 61. 

Geef bij het aanmelden uw geldige Ooievaarspasnummer door

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.