Zondag 28 juli 2019

Zomerdagtocht voor senioren met de BBD: Rondvaart de Gouden Ham

Zomerdagtocht voor senioren met de BBD: Rondvaart de Gouden Ham Dagtochten

Ook als u aangepast vervoer nodig heeft kunt u mee op zomerdagtocht! Deze zomerdagtochten zijn bedoeld voor ouderen met een begeleidingsbehoefte.

 

 

 

De zomerdagtochten van de Boodschappen Begeleidingsdienst zijn toegankelijk voor mensen met rollator of rolstoel. De BBD kan mensen begeleiden en aangepast vervoer organiseren. Wij kunnen geen zorg bieden omdat wij daarvoor niet bevoegd of opgeleid zijn.

Rondvaart de Gouden Ham

U wordt op zondag 28 juli tussen 09.30 uur en 10.30 uur thuis opgehaald. Na een mooie bustocht stappen we over op een boot voor een evenzo mooie rondvaart over de Maas. Onderweg passeren we pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern. Onderweg vertelt de kapitein over de bezienswaardigheden.

Omstreeks 17.00 uur rijden we terug naar Den Haag. Verwachte eindtijd is 18.00 uur.

Reserveren

Reserveren en verplaatsen
U kunt zich opgeven in de periode van maandag 8 juli tot en met vrijdag 19 juli 2019 via telefoonnummer (070) 364 66 61 (op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur). Geef bij het aanmelden uw geldige Ooievaarspasnummer door aan de centrale van de Boodschappen Begeleidingsdienst. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.