Zaterdag 9 december 2017

Dagtocht voor senioren met de BBD Tocht Kerstmarkt Goes met diner

Dagtocht voor senioren met de BBD Tocht Kerstmarkt Goes met diner Dagtochten

Bent u 50 jaar of ouder en kunt u vanwege uw begeleidingsbehoefte niet met de gewone dagtochten mee? Geef u dan op voor 1 van de dagtochten van de Boodschappen Begeleidingsdienst (BBD). De BBD biedt begeleiding en aangepast vervoer. Wij kunnen echter geen zorg bieden omdat wij daarvoor niet bevoegd of opgeleid zijn.

Tocht Kerstmarkt Goes met diner

Met 9-persoonsbussen vertrekken we richting Goes in Zeeland. Onderweg krijgt u op een mooie locatie koffie of thee met gebak aangeboden. In Goes kunt u zich helemaal  onderdompelen in warme kerstsferen, in de binnenstad van Goes is namelijk weer de grootste kerstmarkt van heel Zeeland! De gezellige markt slingert door de mooiste straten en pleinen. Er zijn tientallen kramen met bijzondere kerstcadeautjes, decoraties en lekkernijen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, is het smullen bij de foodtrucks rondom de Grote Kerk en zijn er allerlei optredens. Verschillende koren en muziekverenigingen treden in de winkelstraten op met kerstliederen.

Diner

Na het kerstmarktbezoek gaat u genieten van een driegangendiner bij restaurant Van der Valk in Goes. U kunt kiezen uit: Zeeuwse mosterdsoep met Zeeuws spek of prei-paddenstoelenbouillon met gerookte eend als voorgerecht. Kalfssukade met gratin van aardappel en een saus van dragon met tomaat of tongrolletjes met witte wijnsaus, spinazie en forellen kaviaar als hoofdgerecht. Het nagerecht is vanille cheesecake met frambozencoulis of krokante framboos. Inclusief 1 kopje koffie of thee en 1 ander drankje naar keuze (bier, huiswijn of frisdrank).

Reserveren

U kunt zich aanmelden in de periode van maandag 20 november tot en met vrijdag 1 december 2017 tussen 09.00 tot 14.00 uur via telefoonnummer (070) 364 66 61.

Bij het aanmelden graag uw geldige Ooievaarspasnummer en dinerkeuze doorgeven aan de telefonist van de BBD. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.