Zondag 22 juli 2018

Zomerdagtocht voor senioren met de BBD: Tocht Giethoorn met rondvaart

Zomerdagtocht voor senioren met de BBD: Tocht Giethoorn met rondvaart Dagtochten

Ook als u aangepast vervoer nodig heeft kunt u mee op zomerdagtocht! Deze zomerdagtochten zijn bedoeld voor ouderen met een begeleidingsbehoefte.

 

 

 

De zomerdagtochten van de Boodschappen Begeleidingsdienst zijn toegankelijk voor mensen met rollator of rolstoel. De BBD kan mensen begeleiden en aangepast vervoer organiseren. Wij kunnen geen zorg bieden omdat wij daarvoor niet bevoegd of opgeleid zijn.

Bezoek Giethoorn met rondvaart

U wordt thuis opgehaald tussen 08.00 en 09.00 uur. Om 09.00 uur vertrekken we vanuit Den Haag met 9-persoonsbussen richting Giethoorn. Giethoorn staat bekend om haar bruggetjes, water-wegen en punters en wordt wel het ‘Hollands Venetië’ genoemd.

Dagje Giethoorn
In Giethoorn maken we een rondvaart van twee uur om al  het moois dat dit stadje te bieden heeft vanaf het water te bekijken. Daarna heeft u de mogelijkheid om te wandelen in dit mooie, gezellige stadje of een bezoek te brengen aan de museumboerderij: Museum Giethoorn ‘t Olde Maat Uus -  een boerderij die is ingericht in de stijl van de jaren 1900.  

U ziet daar hoe het leven vroeger was en leert meer over turfwinning en bijzondere lokale gebruiken. 

Omstreeks 17.00 uur rijden we terug naar Den Haag. 

Reserveren

Meld u aan in de week van maandag 18 juni tot en met vrijdag 29 juni 2018 tussen 09.00 uur tot 14.00 uur via telefoonnummer (070) 364 66 61. 

Geef bij het aanmelden uw geldige Ooievaarspasnummer door.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.