Maandag 22 juli 2019

Zomerdagtocht met Stichting SteunpuntReizen

Zomerdagtocht met Stichting SteunpuntReizen Dagtochten

Speciaal voor Ooievaarspashouder met een verstandelijijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) organiseert stichting SteunpuntReizen een winterdagtocht naar Schoonhoven.


 

Let op: In verband met de werkzaamheden rondom het busplatform van Den Haag Centraal Station is de opstap- en uitstaplocatie verplaatst naar de Prinsessegracht 4, voor het gebouw van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) dat schuin tegenover het station ligt. Houd rekening met extra reistijd om deze locatie te bereiken.

Attractiepark Duinrell

Stichting SteunpuntReizen organiseert jaarlijks een exclusieve dagtocht voor  Ooievaarspashouders met een verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Doe een Duinrell-dag
Op maandag 22 juli 2019 brengen we een bezoek aan Duinrell. Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. In Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel activiteiten.
Ga mee met ons en beleef een spetterend dagje uit! De dagtocht is inclusief:
• Busreis (opstapplaats: Prinsessegracht 4, Den Haag)
• Begeleiding van SteunpuntReizen
• Entree Duinrell 

Reserveren dagtocht

U kunt zich tot 15 juli 2019 aanmelden voor deze dagtocht. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is: vol is vol. Neem uw geldige Ooievaarspas mee!

Meld u aan via de website van stichting SteunpuntReizen of geef u van tevoren telefonisch op bij Nenne van der Meer via telefoonnummer 06 24 13 20 86 (onder vermelding van uw
geldige Ooievaarspasnummer). Er is ook plaats voor enkele deelnemers met een inklapbare
rolstoel.

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.