9 december t/m 26 december 2019

Dagtocht voor senioren met Brouwer Travel: Schitterend Noord-Holland, met een bezoek aan Historisch Hoorn en het Museum van de 20e eeuw

Dagtocht voor senioren met Brouwer Travel: Schitterend Noord-Holland, met een bezoek aan Historisch Hoorn en het Museum van de 20e eeuw Dagtochten

Zin om er deze winter een dagje op uit te gaan? Met uw Ooievaarspas kunt u deelnemen aan een fantastische dagtocht. Deze dagtocht is alleen voor Ooievaarspashouders van 50 jaar en ouder. Tussen 9 december en 26 december kunt u kiezen uit één van deze vier leuke bestemmingen. Voor alle dagtochten geldt dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.


Let op: In verband met de werkzaamheden rondom het busplatform van Den Haag Centraal Station is de opstap- en uitstaplocatie verplaatst naar de Prinsessegracht 4, voor het gebouw van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (schuin tegenover het station). Houd rekening met extra reistijd naar deze locatie toe.

Schitterend Noord-Holland, met een bezoek aan Historisch Hoorn en het Museum van de 20e eeuw

Om 09.00 uur staat uw touringcar gereed voor een dagje naar Historisch Noord-Holland. Vanuit Den Haag gaan wij per luxe touringcar naar het Brugrestaurant. Bij restaurant La Place
staat koffie met gebak voor u klaar. Na deze stop rijden we door naar Hoorn. Na een vrije lunch stop brengen we een bezoek aan het Museum van de 20e eeuw. Het Museum van de 20e eeuw is gevestigd in een oude gevangenis op het prachtige Oostereiland bij de mooie haven van Hoorn.


Het museum vertelt aan de hand van honderden voorwerpen en tientallen interieurs over het leven in de vorige eeuw. Hoe woonden onze (groot)ouders? Met welk speelgoed speelden kinderen? Wat voor winkels waren er? Hoe werd gekookt? Wat deed men in de vrije tijd? Wat was er op radio of televisie te beleven? Op dit soort vragen krijg je in dit nostalgische
museum antwoorden. Hierna vertrekt u over de dijk naar de Flevopolder en rijden we naar ons restaurant waar het dinerbuffet voor u klaar staat.

Het menu bestaat uit een warm en koud buffet met diverse keuzes. Rond 21.00 uur zijn we weer terug in Den Haag op de Prinsessegracht.

Wij adviseren om zelf een lunchpakket mee te nemen.

Reisdatum: 9, 11 en 19 december 2019

Reservering van uw dagtocht

Reserveren

Klik hier om te reserveren voor uw dagtocht.

Spelregels

 • Om een dagtocht te boeken moet iedere deelnemer in het bezit van een geldige Ooievaarspas zijn.
 • Ooievaarspashouders kunnen niet meer dan 1 dagtocht boeken.
  Let op! Heeft u al een seniorentocht geboekt? Dan kunt u niet mee met de gezinsdagtocht.
   
 • Bij onvoldoende reserveringen zal de tocht worden geannuleerd en wordt hierover contact met u opgenomen.
 • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de dagtochten, vol = vol!
 • U betaalt € 10,- eigen bijdrage per persoon (dit geldt ook voor baby’s en jonge kinderen).
 • Bent u ziek? Dan kunt u contact opnemen met Brouwer Travel via telefoonnummer (071) 365 00 92.
 • Bij het instappen op de dag van vertrek bent u verplicht om uw boekingsbewijs en geldige Ooievaarspas aan de touringcarchauffeur te tonen. Vergeet dus niet uw Ooievaarspas mee te nemen tijdens uw dagtocht, want zonder geldige Ooievaarspas zal de touringcarchauffeur u niet toelaten tot de dagtocht.
 • U kunt geen vaste plaatsen in de bus reserveren.
 • In de bus wordt niet gerookt.
 • Het is niet toegestaan om in de bus alcoholhoudende dranken bij u tehebben of te nuttigen.
 • De bus maakt geen tankstops of sanitaire stops.
 • Neem zelf iets te eten mee want maaltijden zijn niet inbegrepen.
 • Wij adviseren u om 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op de opstapplaats.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.