Zaterdag 15 december 2018

Winterdagtocht met BBD voor senioren: Kerstmarkt in Leusden

Winterdagtocht met BBD voor senioren: Kerstmarkt in Leusden Dagtochten

Deze winterdagtochten zijn speciaal voor Ooievaarspashouders vanaf 50 jaar met een begeleidingsbehoefte. Wacht niet te lang met boeken, er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


 

De activiteit is toegankelijk voor men­sen met rollator of rolstoel. De Boodschappen Begeleidings Dienst (BBD) biedt begeleiding en organiseert aangepast vervoer, maar kan geen zorg bieden omdat de mensen daarvoor niet bevoegd of opgeleid zijn.

Kerstmarkt in Leusden

U wordt tussen 09.00 en 10.00 uur thuis opgehaald. Op een mooie locatie krijgt u koffie of thee met gebak aangeboden. Na de traktatie vertrekken we richting Leusden in de provincie Utrecht voor een bezoek aan een sfeervolle kerstmarkt.

We sluiten de dag af met een kerstdiner: een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.
 

Reserveren dagtocht

Telefonische reservering 
U kunt zich opgeven in de periode van maandag 19 november tot en met vrijdag 30 november 2018 van 09.00 tot 14.00 uur via telefoonnummer (070) 364 66 61. 
Geef bij het aanmelden uw geldige Ooievaarspasnummer en dinerkeuze door aan de telefonist van de Boodschappen Begeleidingsdienst.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.