22 juli t/m 29 augustus 2019

Zomerdagtocht met Brouwer Travel naar de Efteling

Zomerdagtocht met Brouwer Travel naar de Efteling Dagtochten

Zin om er deze zomer een dagje op uit te gaan?

Met uw Ooievaarspas kunt u deelnemen aan een fantastische dagtocht. Tussen 22 juli t/m 29 augustus 2019 kunt u kiezen uit één van de drie leuke bestemmingen voor u en uw kinderen.

 

Let op: In verband met de werkzaamheden rondom het busplatform van Den Haag Centraal Station is de opstap- en uitstaplocatie verplaatst naar de Prinsessegracht 4, voor het gebouw van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) dat schuin tegenover het station ligt. Houd rekening met extra reistijd om deze locatie te bereiken.

De Efteling

Jij gaat toch ook mee naar het meest geliefde pretpark van Nederland?

Attracties en shows
De Efteling is een themapark geschikt voor alle leeftijden. U zult u hier absoluut niet vervelen; jong, oud, man of vrouw - voor iedereen is er entertainment.
De afwisseling tussen attracties, shows en entertainment is perfect: Ooievaarspashouders kunnen naar de 3D-bioscoop Pandadroom, de spannende Python, het sprookjesbos, de Vliegende Hollander, Ravelij n, Joris de Draak, De nieuwe kleren van de Keizer en de grootste watershow van Europa ‘Aquanura’.

Jong en oud
Hoe vaak je ook in de Efteling bent geweest als kind of als (jong)volwassene, toch zie je altij d weer nieuwe dingen die eerst niet opvielen. En er worden regelmatig nieuwe attracties geopend! 

Beste pretpark ter wereld
In 2017 was de Efteling het best bezochte pretpark onder de Ooievaarspashouders. De Efteling is dan ook onderscheiden met diverse prij zen, waaronder de Pomme d’Or voor het beste recreatiepark van Europa en de IAAPA Applause Award voor het beste pretpark ter wereld. 

Wij adviseren je om een lunchpakket mee te nemen voor tussen de middag.

Reisdata zijn:

23, 25 en 30 juli 2019 en 1, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 en 29 augustus 2019

Reservering van uw gezinsdagtocht

Reservering
Klik hier om te reserveren voor uw dagtocht.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.