16 juli t/m 23 augustus 2018

Zomerdagtocht met Brouwer Travel naar Ouwehands Dierenpark

Zomerdagtocht met Brouwer Travel naar Ouwehands Dierenpark Dagtochten

Zin om er deze zomer een dagje op uit te gaan?

Met uw Ooievaarspas kunt u deelnemen aan een fantastische dagtocht. Tussen 16 juli t/m 23 augustus 2018 kunt u kiezen uit één van de drie leuke bestemmingen voor u en uw kinderen.

 

Let op: In verband met de werkzaamheden rondom het busplatform van Den Haag Centraal Station is de opstap- en uitstaplocatie verplaatst naar de Prinsessegracht 4, voor het gebouw van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) dat schuin tegenover het station ligt. Houd rekening met extra reistijd om deze locatie te bereiken.

Ouwehands Dierenpark

Houd jij  ook zoveel van dieren? Dan is dit het uitstapje voor jou! Ouwehands Dierenpark is een dierenpark met veel bij zondere diersoorten. Jong, oud, man of vrouw; je zal je ogen uitkij ken! 


Pandasia en meer
Bewonder nu ook de Reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya in Pandasia in Ouwehands Dierenpark. Pandasia is tij dens de Giant Panda Global Awards uitgeroepen tot het mooiste pandaverblijf ter wereld! Naast de panda’s zijn er vele andere diersoorten die je kunt zien, zoals de Afrikaanse leeuw, giraff es, Afrikaanse olifanten, gorilla’s, amurtij gers, chapmanzebra’s en nog veel meer!


Ga op avontuur in Expeditie Berenbos, hang de beest uit in RavotAapia en ontdek spelenderwijs alles over de jungle en haar bewoners. Het wordt een dag vol dierbare ontmoetingen!

Zoop
Ken je het programma en de fi lms van Zoop nog? Deze zijn opgenomen in Ouwehands Dierenpark. Kom kijken en ontdek de spots die je hebt gezien in de tv-serie. 

Wij adviseren je om een lunchpakket mee te nemen voor tussen de middag.

Reisdata zijn:
Woensdag 18, 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus 2018

Reservering van uw gezinsdagtocht

Reservering
Het is helaas niet meer mogelijk om te reserveren voor deze dagtocht.

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.