22 juli t/m 29 augustus 2019

Zomerdagtocht met Brouwer Travel naar Walibi Holland

Zomerdagtocht met Brouwer Travel naar Walibi Holland Dagtochten

Zin om er deze zomer een dagje op uit te gaan?

Met uw Ooievaarspas kunt u deelnemen aan een fantastische dagtocht. Tussen 22 juli t/m 29 augustus 2019 kunt u kiezen uit één van de drie leuke bestemmingen voor u en uw kinderen.

 

Let op: In verband met de werkzaamheden rondom het busplatform van Den Haag Centraal Station is de opstap- en uitstaplocatie verplaatst naar de Prinsessegracht 4, voor het gebouw van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) dat schuin tegenover het station ligt. Houd rekening met extra reistijd om deze locatie te bereiken.

Walibi Holland

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Dit park is de spannendste dagtocht uit het Brouwer 
Travel-assortiment. 

Actie!
De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste shows een bezoek aan Walibi Holland is de spannendste dagtocht uit het assortiment van Brouwer’s Tours. Walibi staat voor een verrassende funcocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Eén ding is zeker: in attractiepark Walibi Holland gaan de jeugdige en (jong)volwassen pashouders volledig uit hun dak.

Attracties
In Walibi Holland is ontzettend veel te doen. Bekijk daarom alvast de plattegrond op www.walibi.nl om te zien waar jouw favoriete attracties te vinden zij n. Dan weet je zeker dat je het maximale uit je dag haalt! 

Wij adviseren je om een lunchpakket mee te nemen voor tussen de middag.

Reisdata zijn:

Maandag 22 en 29 juli en 5, 12 ,19 en 26 augustus 2019

Reservering van uw gezinsdagtocht

Reservering
Klik hier om te reserveren voor uw dagtocht

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.