Terug

Gratis sportstrippenkaart Leidschendam-Voorburg

Gratis sportstrippenkaart Leidschendam-Voorburg

Woon je in Leidschendam-Voorburg en ben je op zoek naar een nieuwe sport? De sportstrippenkaart helpt je op weg! Kinderen, volwassenen en ouderen kunnen met de kaart gratis vier sporten uitproberen bij sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg en zo ervaren welke sport het beste bij hen past. De strippenkaart is heel 2018 geldig. Gewoon gratis!

Waar

44 sport- en scoutingverenigingen in Leidschendam-Voorburg

Wanneer

Heel 2018

Kosten

Wil je na de gratis proeflessen lid worden dan krijg je bij 29 sportverenigingen korting op het lidmaatschap met de Ooievaarpas.

Voorwaarden

Deze aanbieding geldt voor alle leeftijden. Vraag aan de aanbieder vanaf welke leeftijd u aan de activiteit kunt deelnemen.

Info

In 2018 zijn er nieuwe sport- en beweegactiviteiten toegevoegd aan het aanbod van de Sportstrippenkaart: TaiChi, wandelen, ballet, kombifit, dansen en pilates. Ga voor het complete overzicht naar: www.senw-lv.nl/sportstrippenkaart .

Via de site kunnen geïnteresseerden zich eenvoudig aanmelden voor gratis proeflessen en de Sportstrippenkaart uitprinten. De kaart is ook af te halen bij SenW (locaties: Dobbelaan 4, Leidschendam en Fransstraat 16, Voorburg) of het Servicecentrum van de gemeente (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam).

Veel sportplezier!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.