Terug

Korting op de dagelijkse maaltijd

Met een geldige Ooievaarspas kunnen Haagse inwoners met de AOW-gerechtigde leeftijd, chronisch zieken en gehandicapten korting krijgen op een warme maaltijd in de restaurants van de Haagse welzijns- en zorginstellingen. U krijgt € 2,20 korting per maaltijd.

Ook kunt u voor een heerlijke 3-gangen maaltijd en een gezellig gesprek met uw wijkgenoten terecht bij Resto van Harte. Met de Ooievaarspas krijgt u hier 50% korting.

Eet u liever thuis en wilt u de maaltijd laten bezorgen? De korting van € 2,20 geldt ook op aan huis bezorgde maaltijden.

De meeste aanbieders kunnen rekening houden met dieeteisen, bijvoorbeeld natriumarm eten of een maaltijd geschikt voor diabetes patiënten. Vraag hiernaar bij uw reservering.

Aanmelden en informatie

Voor informatie over de maaltijden, de openingstijden of de bezorging kunt u contact opnemen met één van de maaltijdaanbieders.

U hoeft zich niet vooraf bij de Ooievaarspas aan te melden om van de korting op maaltijden gebruik te maken. De Ooievaarspas verleent alleen de korting. Heeft u een vraag over de kortingsregeling dan kunt u mailen naar: meldpunt.maaltijden@denhaag.nl
 

De volgende maaltijdaanbieders zijn aangesloten bij de Ooievaarspas:

Met de volgende aanbieders kunt u een afspraak maken voor het laten thuisbezorgen van een maaltijd:

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.