Over de Ooievaarspas

De Ooievaarspas biedt korting op allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen. Dit en meer informatie over de Ooievaarspas kunt u onderstaand vinden.

Informatie over de Ooievaarspas

Bent u al in bezit van een Ooievaarspas en wilt u weten waar en hoe u korting kunt krijgen? Of wilt u een Ooievaarspas aanvragen?

Lees meer

Informatie over Ooievaarsregelingen

Bent u al bekend met de Ooievaarsregelingen? Of weet u niet precies hoe u er gebruik van kan maken? Dit en meer leest u hier. De regelingen zijn voor de Haagse pashouder.

Lees meer

Informatie voor aanbieders

Bent u een nieuwe aanbieder van de Ooievaarspas en nog niet helemaal thuis in het verzilveren van kortingen met de Ooievaarspas?

Lees meer

Actuele informatie

Op zoek naar contactinformatie of de laatste informatie? Zoals nieuwsberichten, onze interessante Ooievaarsnieuwsbrief of andere leuke nieuwtjes? Lees het hier.

Lees meer

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.