Terug

Actuele informatie

Op zoek naar contactinformatie of de laatste informatie? Zoals nieuwsberichten, onze interessante Ooievaarsnieuwsbrief of andere leuke nieuwtjes? Lees het hier.
 • Nieuwsberichten Ooievaarspas

  Wilt u op de meer weten over de laatste nieuwsberichten van onder andere lopende projecten, acties en informatie over aanbieders? Dat kan onze nieuws pagina.

  Lees meer
 • Voor pashouders nieuwsbrief

  Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwe leuke activiteiten en evenementen die u kunt doen of bezoeken met uw Ooievaarspas? Schrijf u nu in!

  Lees meer
 • Leer omgaan met een tablet!

  De digitale wereld maakt uw leven leuker en gemakkelijker. Doe mee met ‘Allemaal Digitaal’. Laat u voorlichten, volg een cursus.

  Lees meer
 • Overzicht nieuwe aanbieders

  De Ooievaarspas is altijd bezig met leuke, nieuwe aanbiedingen. Wilt u weten welke organisaties zich net hebben aangesloten bij de Ooievaarspas?

  Lees meer
 • Overzicht gestopte aanbieders

  Wij bedanken de volgende aanbieders voor de fijne samenwerking. Pashouders krijgen bij deze aanbieders geen korting meer op Ooievaarspas-activiteiten.

  Lees meer
 • Vrienden van de Ooievaarspas

  Vrienden van de Ooievaarspas verlenen belangeloos korting aan Ooievaarspashouders. Bent u benieuwd wie de vrienden van de Ooievaarspas zijn en wat zij aanbieden?

  Lees meer
 • Website feedback

  Uw mening is belangrijk. De Ooievaarspas streeft naar een gebruikersvriendelijke en toegankelijke website. Heeft u opmerkingen over het gebruik van deze website?

  Lees meer
 • Contact

  Heeft u vragen? Op deze website vindt u uitgebreide informatie over het aanvragen, de aanbiedingen en aanbieders van de Ooievaarspas.

  Lees meer
 • De Haagse zorgverzekering 2020

  Voor mensen in Den Haag met een laag inkomen heeft de gemeente afspraken gemaakt over een voordelige zorgverzekering.

  Lees meer

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.