Terug

Over Ooievaarspas

De Ooievaarspas geeft korting op sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk, met een inkomen tot maximaal 130% van de bijstandsnorm. In 1989 begon de gemeente Den Haag met de Ooievaarspas. Inmiddels maken 53.000 gezinnen gebruik van de Ooievaarspas en zijn er 88.000 passen in omloop.

Heel veel mogelijk 
Ooievaarspashouders kunnen meedoen aan activiteiten bij meer dan 500 sport- en cultuuraanbieders. Ook zijn er verschillende speciale regelingen aan de Ooievaarspas gekoppeld voor de Haagse Ooievaarspashouders, zoals een aantrekkelijke zorgverzekering, de Schoolspullenpas voor schoolgaande kinderen, gratis openbaar vervoer voor AOW-gerechtigden en meer.

Lees alles over de Ooievaarsregelingen voor Haagse Ooievaarspashouders.

Denkt u in aanmerking te komen voor een Ooievaarspas? Dien dan een aanvraag in. Wilt u meer informatie? Kijk dan bij help en contact.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.